Groepslessen

FAST FITNESS heeft een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande groepslessen met enthousiaste lesgevers. Alle lessen zijn op ieder moment instapbaar.

Fast Fitness - Groepslessen

TBW : Total Body Workout. Na een stevige conditionele opwarming ligt de nadruk op spierversterkende oefeningen voor benen, billen en buik. Stimuleert de vetverbranding en het uithoudingsvermogen.

BBB : benen, billen, buik. Voor veel vrouwen vormen dit de specifieke probleemzones als het gaat om vetverbranding en spierversteviging. Er wordt gewerkt op het ritme van de muziek, zonder dat er gesprongen wordt. Het is immers geen conditieles. Het accent ligt op versteviging en het verbeteren en voorkomen van cellulitis.

BOKSFIT : een stevige workout met technieken uit het boksen, kick -en thaiboksen waarmee je niet alleen de stress van je 'afslaat', maar ook eens veel calorieën verbrandt en je spieren verstevigt. Boksen versterkt bovendien je fysieke en mentale weerbaarheid.

INDOOR CYCLING : de conditietraining bij uitstek. Een uurtje fietsen en je lekker in het zweet werken op de beat van motiverende muziek ! Reservatie verplicht (online of telefonisch).

Dinsdag

TBW
19u30 - 20u30

Woensdag

INDOOR CYCLING
19u30 - 20u30

BBB
20u00 - 21u00

Donderdag

INDOOR CYCLING
20u00 - 21u00

Tarieven

1 beurt

€10

10 beurten

€85
  • 1 jaar geldig
  • Eenmalige inschrijving €29 (incl. sportongevallenverzekering)
  • Lidkaart €10

Alles uitproberen ?

Vraag een dagpas aan !

Aanvragen